Skip to content

Csapatépítés

Tapasztalatunk, hogy ahol az Enneagram része lett a szervezeti kultúrának, ott jótékonyan hatott a teljesítményre, az együttműködésre és egy sajátos „belső nyelvet és szemléletmódot” honosított meg.

CSAPATÉPÍTÉS

Kisebb-nagyobb kollektívák általános igénye, hogy az egyetemes emberi értékeknek megfelelően, jó hangulatban tudjanak együttműködni. Természetesen a hatékonyság is növekszik ez esetben. A kölcsönös elfogadás, megbecsülés és tisztelet olyan platformot teremt egy munkakultúrában, ami igazi többletérték. Korunk felmérései azt igazolják, hogy az új generációk tagjai, mint munkavállalók fokozottan igénylik a nyitott légkörű együttműködést. Az is tény, hogy többnyire elutasítják a „hagyományos” felűről irányított rendszereket és a közösségi, tudásmegosztó, proaktív szellemiség vonzza őket.

Az Enneagram csapatépítő ereje abban rejlik, hogy a program résztvevői a személyiségrendszer áttekintése után felismerik egymás erősségeit és saját fejlesztendő területeiket. Megfigyelésünk, hogy a tréning rendkívüli módon segíti a megértést és növeli a toleranciát. Mindenki számára világossá válik, hogy a munkatársa „nem bolond, ha másként lát és old meg helyzeteket,” hanem egyszerűen másmilyen, teljesen eltérő értékekkel és erősségekkel rendelkezik, amelyekre támaszkodni érdemes.

A program outdoor és indoor szervezésben egyaránt lebonyolítható.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megismerhessük igényeit és kidolgozhassuk a legoptimálisabb ajánlatot!

Név vagy vállalat(*)

Email cím (*)

Üzenet