Skip to content

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Az enneagram tanítását könnyen hasznosíthatjuk személyes nehézségeink megoldásában, vagy céljaink elérésének érdekében. A konzultáció  lehetőséget biztosít az egyéni igényekhez maximálisan igazodó együttműködésre.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Személyes tanácsadás

Sokan tapasztalják életük során a „valami nem OK velem” dilemmát, vagy esetenként az elkeserítően vacakul érzem magam érzést, esetleg csak a szeretnék végre boldog lenni vágyat. Szerencsére sokszor szó sincs patológiás helyzetről. Az érzelmi kizökkenés normális jelenség. Az enneagram, mint rendszer pont az egyensúly elvesztésének módjairól az egység állapotának megtalálásáról szól. Karakterünk, azaz belső természetünk feltárása sokat segít a problémák egyszerű, nem orvosi megoldásának folyamatában. Együttműködésünk folyamán megtanulhatja, saját kezébe venni az irányítást.

Pályaorientáció

A váltások sokszor okoznak fejtörést, legyen szó továbbtanulásról, vagy foglalkozásról. Egyáltalán nem elhanyagolandó a „mivel is töltöm életem harmadát/negyedét” kérdés. Az enneagram karakter ismerete sokat segít abban, hogy ki-ki a helyére tudjon kerülni és olyan feladatokat vállaljon, amelyeket érzelmi bázisa is támogat. Találkozásunkkor „én-térképet” készítünk, rátekintünk a személyes erősségekre, és fejlesztésre szoruló területekre. Főként abban tudok segíteni, hogy az adottságokat és a célokat figyelembe véve szociabilitás, a személyiség irányulása és habitus szempontjából kedvező döntés szülessen.

Érvényesülés, karrier

Életünkben rengeteg kapcsolatot alakítunk ki. Ha megnézzük, láthatjuk, hogy életminőségünk jelentős részt kapcsolataink minőségétől függ. A kapcsolatokra általánosságban igaz a „kettőn áll a vásár” mondás. Ezért fontos dolog képet alkotnunk partnereinkről és tisztán látni önmagunkat is. A konzultációkon kialakítjuk a célhoz a partnerekhez, és önmagunkhoz leginkább passzoló stratégiákat. Szinergikus együttműködést készítünk elő, hogy az egyéni ambíció kiteljesedhessen.

Önbizalom

Vannak emberek, akinek az önbizalma gyakran megcsappan és sokszor ok nélkül feltételeznek kevesebbet magukról. Ez a jelenség könnyen hátránnyá fajulhat. Karakterünk feltárása, igazi természetünk megismerése, értékeink tudatosítása és nem utolsó sorban mások hibáinak felismerése az első lépés a magabiztosság útján. A konzultációk megalapozzák a reális énkép kialakulását. Olyan módszereket sajátíthat el, melyekkel kiléphet önmaga árnyékából és cselekvő, kezdeményező részesévé válhat életének.

Párkapcsolati konzultáció

Kapcsolati nehézségekkel, kihívásokkal küzdő egyének, vagy párok számára nyílik lehetőség az enneagram módszereinek személyre szabott alkalmazására. Húsz éves tapasztalatom és személyes ismereteim konzultáció, mediáció és érzelmi/mentális segítségnyújtás formájában állnak rendelkezésre. Tapasztalatom, hogy karakterünk és partnerünk típusa rengeteg feladat és öröm forrása is lehet. Ez a kitekintés és a közös munka, (ami nem terápia) sokak számára nyitott már új dimenziókat a magánélet terén.

Szellemi, spirituális törekvőknek

Akik az enneagram tanítását szeretnék önazonosságuk megteremtésére és fixációjuk feloldására felhasználni joggal igényelhetik egy konzulens segítségét. Örömmel állítom tapasztalatomat e cél szolgálatába. A konzultációk során az enneagram gyakorlati önfejlesztő módszereit sajátíthatja el. Meg kell jegyezzem, hogy az együttműködés nem minden esetben valósítható meg. Ehhez szükség van egy ismerkedő, célmeghatározó beszélgetésre.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megismerhessük igényeit és kidolgozhassuk a legoptimálisabb ajánlatot!

Név vagy vállalat(*)

Email cím (*)

Üzenet