Skip to content

MUNKATÁRSAK

miskolczy-andras-enneagram

Miskolczy András (1963.)

Az Arius Tréning és Tanácsadó Kft. alapítója, management-tanácsadó és tréner. Szakterülete: vezetői tevékenységek gyakorlata, a személyes hatékonyság fejlesztése és a karakterek együttműködésének optimalizálása.

„Pedagógusként végeztem és mindig új kihívásokat kerestem. Az iskolai oktatást saját vállalkozás követte, majd külföldön vállaltam munkát, később a multinacionális üzlet világában jutottam vezető beosztásba. Húsz éve felnőttoktatással és személyiségfejlesztő programokkal foglalkozom.

Az enneagrammal 1995-ben találkoztam először. Nagyon hamar megéreztem, hogy egy olyan témára bukkantam, ami végig fogja kísérni az életemet és ezt egyáltalán nem bánom, sőt szerencsének tartom.

A vállalati szektorban mi honosítottuk meg a fenti tipológián alapuló emberismereti programokat. Ennek folyományaként kiválasztási, motivációs és személyfüggő-management tréningek százait tartottam. Szerteágazó tapasztalatokra tettem szert a vezetők mindennapi problémáinak támogatásában. Üzleti partnereink egy részével sikerült olyan bizalmi kapcsolatot kiépíteni, hogy aktuális problémáik megoldásához tanácsadónak kértek fel. Kiválasztási és, vezető utánpótlási projektekben való együttműködések, valamint szervezeti kultúraváltoztatási konzultációk történtek. Számos vezető ismerte fel, hogy személyes hatékonyságát coaching támogatásommal javíthatja. A legizgalmasabb feladat számomra a különböző karakterű emberek együttműködési szinergiáinak fejlesztése.

Egyéni érdeklődőink számára ön- és emberismereti, személyiségfejlesztő konzultációkat tartok. Ezek középpontjában a személyiségstruktúra érzelmi bázisának feltárásán keresztül lehetőség nyílik a karriertervezésre épp úgy, mint a magánéleti, párkapcsolati vagy szellemi célok tudatos elérésére.

 

toro-gabor-enneagram

Törő Gábor (1963.)

Az Arius Tréning és Tanácsadó Kft. alapító tagja, tréner, szervezetfejlesztési és kommunikációs tanácsadó. Szakterülete: kommunikációs hatékonyság, szervezeti kultúra és az interperszonális kapcsolatok fejlesztése.

Tanári diplomát szereztem Pécsett, előbb fordítottam és tolmácsoltam, majd egy alapítványnak dolgoztam. Nehezen köteleztem el magam az alkalmazotti lét mellett, végül egy kereskedelmi vállalatnál kezdtem dolgozni ahol PR vezető vált belőlem. Itt ismerkedtem meg a felnőtt oktatással és a tréning szakmával.

1996-ban csatlakoztam az Arius Tréning Társasághoz. Ekkor már ismertem a nagyvállalati szférát, láttam a kulturális különbségeket a vezetői és alkalmazotti megközelítésekben. Tudtam, hogy nagy szükség van a szolgáltatások emberi oldalának fejlesztésére, így társammal az emberközpontú, őszinte és magas minőségű tréningprogramok mellett köteleztük el magunkat.

Az elmúlt évek alatt több száz tréninget tartottam az üzleti élet vezetői és munkatársai számára. Ezeknek a programoknak jelentős része humán ismeretekkel foglalkozott, kellemes élményeket szerzett és sok tanulsággal szolgált résztevőinknek. A kapcsolatok iskolájának igényét részben ők fogalmazták meg.

Felnőtt életem kezdete óta foglalkoztatnak a személyiségfejlődés lehetőségei. Önmagam megismerése, a tanulás, a változás határai a legizgalmasabb területek az életben. Szabadnak lenni és felelősséget vállalni mindenért, ami velem történik, ez tűnik a helyes életstratégiának. Olyan közösségnek szeretnék a tagja lenni, amelynek tagjai ezzel kapcsolatban osztják meg tapasztalataikat egymással.